Grupul GastRO prezent la Conferinta CMMB, editia a V-a

Colegiul Medicilor din Municipiul București a organizat în perioada 20-22 aprilie 2017 „Conferința CMMB”, ediția a V-a. Manifestarea științifică s-a desfășurat la Crystal Pallace Ballrooms.

In cadrul sesiunii de Medicină de Familie moderata de Dr. Sandra Alexiu, Dr. Rodica Tănăsescu au fost prezentate lucrarile: „HTA refractară, intre rezistență și peudorezistență” – Rodica Tănăsescu, grup cardiologie al SNMF; „Fibroza pulmonară idiopatică din perspectiva medicului de familie – Cătălina Panaitescu, grup respiro al SNMF si CNSMF, „Cum evaluăm și cum gestionăm consumul de alcool al pacienților?-  Daciana Toma, grupul de diabet al SNMF, „Prescrierea personalizată a tratamentului cu statine” – Adriana Mihălaș secretar CMMB,  „Intervenții preventive structurate în asistența medicală primară” – Cristina Isar CNSMF.

Grupul GastRO al SNMF a fost prezent la acest eveniment cu „Monitorizarea pacientului cu afecțiuni hepatice în cabinetul medicului de familie” – Mihaela Udrescu

 

Lucrarile au fost bine primite de catre colegii prezenti care si-au exprimat dorinta de a participa in continuare la astfel de evenimente.